Evenementen

Heartsaver

VIVES HBO5 verpleegkunde Tielt · ALEYDIS slaat de handen in elkaar met de vzw Heartsaver en talrijke sponsors. Heartsaver ijvert voor een maximale toegankelijkheid tot AED’s (= Automatische Externe Defibrillator) of HARTstarters. Een AED is een draagbaar toestel dat een elektrische schok aan het hart toedient bij levensbedreigende hartritmestoornissen. Iedereen mag een AED gebruiken. Een plotse hartstilstand is één van de grootste doodsoorzaken wereldwijd. Willen we de overlevingskansen van slachtoffers vergroten, dan is snel handelen de boodschap. Elke seconde telt.

Op dinsdag 5 februari wordt het AED-toestel van ALEYDIS Tielt ingehuldigd (Beernegemstraat 5). Dit toestel is 24/7 voor iedereen in de buurt beschikbaar. Zo levert de school een bijdrage tot een betere beschikbaarheid van levensreddende toestellen in Tielt.

Voorafgaand aan de inhuldiging is er een info- en oefensessie van 16 tot 18u, en aansluitend op het moment van de inhuldiging biedt de school een receptie aan. Meer info over de inhuldiging vindt u in deze flyer.

Iedereen die in de buurt van de school woont of werkt, is welkom.

Deelname aan de info- en/of oefensessie, en aan de inhuldiging met receptie is gratis. Om alles in goede banen te leiden, vragen we wel om voor 26 januari in te schrijven. Dat kan telefonisch (056 60 24 68), of via dit formulier.