Peda-internaat

https://www.facebook.com/AleydisWaregem/

Peda-internaat Aleydis

Op de campus Waregem van onze school hebben we een peda (voor studenten HBO5 verpleegkunde) en een internaat voor leerlingen Secundair Onderwijs.

Alle kamers zijn in 2011 en 2012 volledig gerenoveerd.

De peda en het internaat zijn rustig gelegen, in een groen kader, naast het station, en op loopafstand van het stadscentrum.

Er zijn gemeenschappelijke ontspanningsruimtes met televisie, computers, biljart, fitnesstoestellen, tafelvoetbal, ...

Alle maaltijden worden geserveerd in het eigen restaurant.

Claudine Decan, beheerder, beantwoordt alle praktische vragen. Je kan haar bereiken via claudine.decan@sgsintpaulus.eu of via 0496/40 76 95.

Peda voor studenten verpleegkunde

De peda is bestemd voor studenten van het Hoger Beroepsonderwijs Verpleegkunde Aleydis.

Voor de studenten verpleegkunde is er een flexibele huurregeling, aangepast aan de eigenheid van de opleiding (stage).

De inschrijving op de peda is definitief na betaling van het voorschot. 

De inschrijvingen starten op de infodag in maart. De plaatsen zijn beperkt. Wie zeker wil zijn van een kamer, schrijft best zo vroeg mogelijk in.

Kostprijs:

  • De prijs bestaat uit een vast, maandelijks bedrag (10 maanden), aangevuld met een bedrag per week effectief verblijf.
  • Deze totale prijs omvat ontbijtbuffet, middagmaal en avondmaal, verwarming, elektriciteit, verzekering, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, internet op de kamer.
  • De totale prijs per jaar komt overeen met de richtprijs van het bisdom Brugge (€ 2820 per jaar). Er is een flexibele regeling waarbij er een vermindering van dit bedrag wordt voorzien voor de periode(s) waarin de student omwille van stage dicht bij huis, niet op de peda verblijft.

Internaat voor leerlingen secundair onderwijs

Het internaat is bestemd voor leerlingen Secundair Onderwijs van scholen van de scholengemeenschap Sint-Paulus (Waregem-Anzegem-Avelgem).

Kostprijs:

De kostprijs is in overeenstemming met de richtprijs voor de internaten van het bisdom Brugge. Voor 2016-2017 bedraagt deze € 2820. De betaling gebeurt per trimester. 

Deze prijs omvat ontbijt, middagmaal en avondmaal, wekelijkse poetsbeurt van de kamer, verwarming, elektriciteit, verzekering, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, internet op de kamer.

Er is 's avonds en tijdens de examens een studiezaal ter beschikking van deze leerlingen. 's Avonds bieden we studiebegeleiding aan, in overleg met de school.