Welkom in VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt

Wil jij verpleegkundige worden? Dan helpen wij je graag verder.

VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt (voorheen Aleydis) verwelkomt je op deze website én op de school zelf. Je vindt al heel wat informatie op de volgende webpagina's. Wil je onze school en de HBO5-opleiding verpleegkunde écht leren kennen, dan kom je best naar ons toe, op een info- en inschrijfdag, op een gewone schooldag, of tijdens de grote vakantie. (uren en dagen: zie onderaan deze pagina).

Vanaf maart 2017 kan je je inschrijving online doorgeven. Dit is een voorlopige inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven nadat je je op school hebt aangemeld. Hieronder vind je de info- en inschrijfdagen. Je kan je ook op de schooldagen inschrijven (in Tielt niet op vrijdagnamiddag), en ook tijdens de grote vakantie. Concrete info hierover vind je onderaan deze pagina.

De school maakt deel uit van het samenwerkingsverband met de hogeschool VIVES. Andere HBO5-partners van dit samenwerkingsverband zijn de HBO5-opleidingen verpleegkunde in Brugge, Kortrijk en Roeselare, en de HBO5-opleidingen van het volwassenenonderwijs (www.miras.be).

Studenten HBO5 verpleegkunde kunnen in Waregem een kamer huren; de meest comfortabele manier om je opleiding te organiseren. De peda is recent gerenoveerd, Ga zeker kijken op de webpagina 'peda-internaat' en ontdek de interessante verblijfsformules.

Een bundeling van vaak gestelde vragen, mét antwoorden, vind je in de FAQ-rubriek (Frequently Asked Questions).

Hilde Van Der Donckt, directeur

Eerstvolgende instapmomenten

1 september 2017 en 1 februari 2018

Instapmomenten

Instapmomenten

In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Info met mogelijkheid tot Inschrijven

Info met mogelijkheid tot Inschrijven

Inschrijven voor de start van de modules op 1 september 2017 kan

tijdens het schooljaar:

  • in Waregem en Tielt tijdens de schooluren (in Tielt niet op vrijdagnamiddag)

Van 3 tot en met 10 juli, en van 16 tot en met 31 augustus 2017:

  • in Waregem: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, telkens van 9 tot 12u en van 14 tot 17u.
  • in Tielt: maandag, woensdag, vrijdag, telkens van 9 tot 12u.
  • op de info-avond van vrijdag 25 augustus, 16-21u, in Waregem en in Tielt.

Je kan je ook in Waregem inschrijven om de opleiding in Tielt te volgen.

NIEUW vanaf maart 2017: schrijf jezelf via deze link nu al in voor de start van de opleiding in september 2017. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld, op een inschrijfdag, of op een gewone schooldag.

Creatie: Debugged - Copyright HBOV Aleydis 2017 ©
Video sluiten