Welkom in VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt

Wil jij verpleegkundige worden? Dan helpen wij je graag verder.

VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt (tot juni 2016 Aleydis) verwelkomt je op deze website én op de school zelf. Je vindt al heel wat informatie op de volgende webpagina's. Wil je onze school en de HBO5-opleiding verpleegkunde écht leren kennen, dan kom je best naar ons toe, op inschrijfdagen, open lesdag, of op een gewone schooldag. 

Vanaf maart 2017 kan je je inschrijving online doorgeven. Dit is een voorlopige inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven nadat je je op school hebt aangemeld. Hieronder vind je de inschrijfdagen. Je kan je ook op de schooldagen inschrijven (in Tielt niet op vrijdagnamiddag).

EVENEMENTEN in aantocht:

  1. Oudstudentenreünie op 17 maart vanaf 19 uur. Anders dan bij de vorige edities kan nu élke oud-student van onze school hiervoor inschrijven. Meer info over dit event op de webpagina van de evenementen.
  2. Open lesdag op 26 april, 13.20-16 uur, in Waregem en Tielt (onthaal vanaf 13u). Denk je eraan om in september 2017 met de opleiding HBO5 verpleegkunde te starten? Dan kan je op 26/4 al eens proeven. Het programma en de inschrijvingslink vind je op de webpagina van de evenementen.
  3. De inschrijfdagen  op 20 mei, 24 juni en 25 augustus. Je vindt info over plaats en uren onderaan deze pagina.

De school maakt deel uit van het samenwerkingsverband met de hogeschool VIVES. Andere HBO5-partners van dit samenwerkingsverband zijn de HBO5-opleidingen verpleegkunde in Brugge, Kortrijk en Roeselare, en de HBO5-opleidingen van het volwassenenonderwijs (www.miras.be).

Studenten HBO5 verpleegkunde kunnen in Waregem een kamer huren; de meest comfortabele manier om je opleiding te organiseren. De peda is recent gerenoveerd, Ga zeker kijken op de webpagina 'peda-internaat' en ontdek de interessante verblijfsformules.

Een bundeling van vaak gestelde vragen, mét antwoorden, vind je in de FAQ-rubriek (Frequently Asked Questions).

Hilde Van Der Donckt, directeur

Eerstvolgende instapmomenten

1 september 2017 en 1 februari 2018

Instapmomenten

Instapmomenten

In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven voor de start van de modules op 1 september 2017 kan

  • op zaterdag 20 mei 2017 (13 - 17u) in Waregem en Tielt
  • op zaterdag 24 juni 2017 (9 - 13u) in Waregem en Tielt
  • op vrijdag 25 augustus 2017 (16-21u) in Waregem enTielt
  • in Waregem en Tielt tijdens de schooluren (in Tielt niet op vrijdagnamiddag)

Je kan je ook in Waregem inschrijven om de opleiding in Tielt te volgen.

NIEUW vanaf maart 2017: schrijf jezelf via deze link nu al in voor de start van de opleiding in september 2017. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld, op een inschrijfdag, of op een gewone schooldag.

Creatie: Debugged - Copyright HBOV Aleydis 2017 ©
Video sluiten