Welkom in VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt

Wil jij verpleegkundige worden?

VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt | ALEYDIS verwelkomt je op deze website én op de school zelf. Je vindt al heel wat informatie op de volgende webpagina's.

Wil je het ook eens van een ander horen? Dan zullen de getuigenissen van studenten en oud-studenten je wel overtuigen.

Er staat altijd wat te gebeuren op onze school: open campusdagen, open lesdag... Benieuwd? Volg ons via Facebook, of klik door naar evenementen. Geïnteresseerd in onze school en opleiding?

  • Kom dan op 27 april (13-17 uur) naar de open campusdag in Tielt of Waregem.
  • Op 8 mei is er de open lesnamiddag. Info en inschrijvingsformulier vind je hieronder, en op de evenementenpagina.

Wil je onze school en de HBO5-opleiding verpleegkunde écht leren kennen, dan kom je best naar ons toe, op een open campusdag, op een gewone schooldag, of tijdens de grote vakantie.

Je kan je inschrijving voor HBO5 verpleegkunde ook online doorgeven. Dit is een voorlopige inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven nadat je je op school hebt aangemeld. Je kan je ook op de schooldagen inschrijven (in Tielt niet op woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag), en ook tijdens de grote vakantie. Concrete info hierover vind je onderaan deze pagina.

De school maak, samen met HBO5 verpleegkunde van Brugge, Ieper, Kortrijk en Roeselare deel uit van het samenwerkingsverband met de hogeschool VIVES.

Studenten HBO5 verpleegkunde kunnen in Waregem een kamer huren; de meest comfortabele manier om je opleiding te organiseren. De peda is recent gerenoveerd, Ga zeker kijken op de webpagina 'peda-internaat' en ontdek de interessante verblijfsformules.

Een bundeling van vaak gestelde vragen, mét antwoorden, vind je in de FAQ-rubriek (Frequently Asked Questions).

Hilde Van Der Donckt, directeur

Eerstvolgende instapmoment

1 september 2019

Instapmomenten

Instapmomenten

In september start de opleiding zowel in Waregem als in Tielt. In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Info / inschrijven

Info / inschrijven

Inschrijven voor 1 september 2019 kan:

- op schooldagen, zowel in Waregem als Tielt: van maandag tot vrijdag (8 -12 en 12.30-16.30u). In Tielt niet op woensdag- en vrijdagnamiddag.

- op de open campusdagen:

  • 27 april 2019 in Waregem en Tielt van 13 tot 17u
  • zaterdag 29 juni 2019, 10-13u (Waregem en Tielt) 
  • vrijdag 30 augustus 2019, 16-20u (op afspraak)

- op de open lesnamiddag:

Je kan je digitaal inschrijven via deze link. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld,

Creatie: Debugged - Copyright HBOV Aleydis 2019 ©
Video sluiten