Welkom in VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt

Wil jij verpleegkundige worden?

VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt | ALEYDIS verwelkomt je op deze website én op de school zelf. Je vindt al heel wat informatie op de volgende webpagina's.

Wil je het ook eens van een ander horen? Dan zullen de getuigenissen van studenten en oud-studenten je wel overtuigen.

Er staat altijd wat te gebeuren op onze school: infodagen, oudstudentenreünie, open lesdag, Benieuwd? Volg ons via Facebook, of klik door naar evenementen

Wil je onze school en de HBO5-opleiding verpleegkunde écht leren kennen, dan kom je best naar ons toe, op een info- en inschrijfdag, op een gewone schooldag, of tijdens de grote vakantie.

Vanaf februari 2019 is ALEYDIS TIELT dé plek bij uitstek voor zorgopleidingen in deze regio. CVO MIRAS organiseert vanaf dan dde opleidingen Begeleider in de (buitenschoolse) kinderopvang / Logistiek assistent / Verzorgende / Zorgkundige in ALEYDIS TIELT. 

Er is een gezamenlijk infomoment van ALEYDIS en MIRAS op 12 januari 2019 (9-12u), zowel in Tielt als in Waregem. We stellen dan zowel de opleiding HBO5 verpleegkunde voor, als de opleidingen van MIRAS. Voor de opleidingen van MIRAS in Tielt kan je je hier aanmelden voor het infoment in Tielt. 

Je kan je inschrijving voor HBO5 verpleegkunde ook online doorgeven. Dit is een voorlopige inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven nadat je je op school hebt aangemeld. Je kan je ook op de schooldagen inschrijven (in Tielt niet op vrijdagnamiddag), en ook tijdens de grote vakantie. Concrete info hierover vind je onderaan deze pagina.

VIVES HBO5 verpleegkunde Waregem-Tielt slaat de handen in elkaar met de vzw Heartsaver. Deze vzw ijvert voor een maximale toegankelijkheid tot AED’s (= Automatische Externe Defibrillator) of HARTstarters. Een plotse hartstilstand is immers één van de grootste doodsoorzaken wereldwijd. Willen we de overlevingskansen van slachtoffers vergroten, dan is snel handelen de boodschap. Elke seconde telt. De inhuldiging van het AED-toestel in onze campus Tielt vindt plaats op 5 februari 2019. Lees verder.

De school maakt deel uit van het samenwerkingsverband met de hogeschool VIVES. Andere HBO5-partners van dit samenwerkingsverband zijn de HBO5-opleidingen verpleegkunde in Brugge, Ieper, Kortrijk en Roeselare, en de HBO5-opleidingen van het volwassenenonderwijs (www.miras.be).

Studenten HBO5 verpleegkunde kunnen in Waregem een kamer huren; de meest comfortabele manier om je opleiding te organiseren. De peda is recent gerenoveerd, Ga zeker kijken op de webpagina 'peda-internaat' en ontdek de interessante verblijfsformules.

Een bundeling van vaak gestelde vragen, mét antwoorden, vind je in de FAQ-rubriek (Frequently Asked Questions).

Hilde Van Der Donckt, directeur

Eerstvolgende instapmoment

1 februari 2019

Instapmomenten

Instapmomenten

In februari kan je de opleiding alleen in Waregem starten (eerste module).

Ben je zeker dat je bij ons de opleiding wil volgen? Wacht dan niet om in te schrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter wij de opleiding kunnen organiseren.
Kom je vanuit een andere school HBO5 verpleegkunde, of vanuit de bacheloropleiding verpleegkunde naar onze school? Neem dan liefst enkele weken voor de start van de module contact met ons (telefonisch of via e-mail) zodat er voldoende tijd is voor de intake, al of niet met EVC-EVK.

Info / inschrijven

Info / inschrijven

Inschrijven voor de start van de module op 1 februari 2019 kan:

- op schooldagen, zowel in Waregem als Tielt: van maandag tot vrijdag (8 -12 en 12.30-16.30u). In Tielt niet op woensdag- en vrijdagnamiddag.

- op de infodag:

  • 12 januari 2019 in Waregem en Tielt van 9 tot 12u

Inschrijven voor de start van de module op 1 september 2019 kan:

- op schooldagen, zowel in Waregem als Tielt: van maandag tot vrijdag (8 -12 en 12.30-16.30u). In Tielt niet op woensdag- en vrijdagnamiddag.

- op de infodagen:

  • 16 maart 2019 in Waregem van 13 tot 17u
  • 17 maart 2019 in Tielt van 13 tot 17u
  • 27 april 2019 in Waregem en Tielt van 13 tot 17u
  • zaterdag 29 juni 2019, 10-13u (Waregem en Tielt) 
  • vrijdag 30 augustus 2019, 16-20u (op afspraak)

Je kan je digitaal inschrijven via deze link. Denk er wel aan: je inschrijving is pas definitief als je je ook op school hebt aangemeld,

Creatie: Debugged - Copyright HBOV Aleydis 2019 ©
Video sluiten